У голосуванні за найбільш актуальний проект 2020 року мешканці Покровська обрали закупівлю нового медичного обладнання. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила виконуюча повноваження покровського міського голови Ірина Сущенко.

«Жителі Покровська обрали закупівлю нового медичного обладнання в голосуванні за найбільш актуальний проект 2020. Цей пункт вважають пріоритетним 44,9% городян. Всього в голосуванні взяли участь 5311 осіб», - йдеться у повідомленні.

У п’ятницю, 28 лютого відбулась перша нарада з керівниками та завідувачами відділень медичних установ. Протягом майже двох годин обговорювали пріоритетне медичне обладнання для лікарень Покровська.

«Потреб у лікарень багато. Оновлення більшості медичного обладнання не відбувалося протягом тривалого часу. П’ятнадцять мільйонів, які місто виділить з бюджету на закупівлю необхідних апаратів та приладів, звісно, не перекриє всі потреби, але я впевнена, що якість надання медичних послуг в Покровську значно покращиться», - написала Ірина Сущенко.

Керівники лікарень ще раз обговорять з колективом потреби установ та оберуть найбільш необхідне оснащення з заявленого.