У Піщанському старостинському окрузі Покровської громади проводиться відсипка доріг. Роботи розпочали з вулиці Комарова у селі Звірове – повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Команда працівників КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» використовує в роботі грейдер, трактор-екскаватор та два великовагових автомобілі.

За словами начальниці відділу управління Піщанським старостинським округом Альони Бражко, вулиця Комарова дуже важлива для функціонування округу. 

«Цією дорогою курсують вантажівки, сміттєвози, водовози. Іноді водії відмовляються сюди їздити, і у мешканців це викликає великі незручності», – підкреслює Альона Бражко. 

Дорогу відсипають асфальтною крихтою, зібраною після зрізання верхнього шару асфальту на інших дорогах. Фахівці кажуть, що такий матеріал є стійким до руйнації та надійно служитиме протягом декількох років. 

Після вулиці Комарова комунальники перейдуть на Степову та Мирну. Далі за планом – відсипка доріг у селі Піщане. Там приведуть до ладу вулиці Центральну, Веселу та кілька проблемних ділянок.

Роботи з відсипки доріг вже виконали у місті Родинське, а також Гришинському, Лисівському та Новотроїцькому старостинських округах. Частину доріг у громаді відсипали доменним шлаком. Як зазначає заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, використання такого матеріалу дає можливість із мінімальними витратами зробити дороги придатними до використання. 

«На більш важливих вулицях буде виконана відсипка також і асфальтною крихтою. Ми б хотіли всі вулиці нею відсипати, але в нас, на жаль, нема такої великої кількості, якої потребує громада», – повідомив Олексій Стебель.

За його словами, повністю виконати роботи з відсипки автошляхів у всіх старостинських округах Покровської громади планується до кінця жовтня.

Детальніше про хід ремонтних робіт — в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що у Покровській громаді ремонтують зливову каналізацію