Посеред білого дня 46-річний мешканець Добропілля кидав ножі в дерево, яке росте в загальному місці відпочинку. Саме за цим заняттям його помітили правоохоронці, інформує сайт Покровського відділу поліції.

Під час патрулювання міста співробітники Добропільського відділення поліції разом із співробітниками роти патрульної поліції «Миколаїв» помітили, як в парку невідомий чоловік кидає ніж у дерево.


Правоохоронці негайно припинили небезпечні дії містянина, який пояснив, що таки чином він перевіряв свою спритність. Під час подальшої бесіди із поліцейськими, правопорушник зізнався, що має при собі ще один ніж і також видав його. Добропільчанин зазначив, що це подарунки від товаришів і ця зброя, на його думку, не становить загрози для оточуючих.


Холодна зброя вилучена правоохоронцями та відправлена на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.263 «Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів або іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує правопорушнику, позбавлення волі на строк до 3 років.