18 листопада 2020 року відбулась перша сесія Новогродівської міської ради Покровського району Донецької області. Відповідно до вимог чинного законодавства засідання розпочала голова Новогродівської міської територіальної виборчої комісії Покровського району Донецької області Ірина Чередниченко.

Вона поінформувала присутніх про результати чергових та перших місцевих виборів 25 жовтня 2020 року та про визнання повноважень депутатів Новогродівської міської ради Покровського району Донецької області, новообраного міського голови Олександра Шевченка.

Новобрані депутати та Новогродівський міський голова склали присяги та звернулись з вітальними промовами до всіх присутніх.

Ірина Чередниченко вручила посвідчення та нагрудний знак «Міський голова» Олександру Шевченку. Депутатські значки та посвідчення «Депутат міської ради» народні обранці отримали від міського голови.


Далі право на ведення сесійного засідання голова ТВК передала Новогродівському міському голові Олександру Шевченку.

Були розглянуті питання припинення повноважень попереднього апарату управління та депутатського корпусу 7 скликання, утворення виконавчого комітету Новогродівської міської ради та його персонального складу. Прийнято рішення про утворення виконавчого комітету Новогродівської міської ради в кількості 11 осіб.

Також заступник начальника фінансового управління Тетяна Дзюбій доповідала з питання умов оплати праці Новогродівського міського голови.

Міський голова довів до відома присутніх, що питання призначення секретаря ради, керуючого справами виконкому та заступників міського голови будуть розглядатись на наступному пленарному засіданні, про яке всі будуть повідомлені у відповідні терміни.

Наприкінці Олександр Шевченко попросив дозволу у присутніх депутатів на те, щоб від імені міської ради звернутись до керівництва ВП «Шахта 1/3 Новогродівська» з питання надання допомоги у придбанні головної новорічної ялинки міста.

novogrodovka-rada.gov.ua