Уночі, помітивши у незнайомої жінки мобільний телефон і те, що поблизу нікого не має, грабіжник відкрито заволодів гаджетом та втік. Після звернення потерпілої до поліції, вже за кілька годин зловмисник був встановлений правоохоронцями.

Учора вранці до чергової частини відділу поліції №3 Покровського районного управління поліції звернулась 33-річна мешканка Новогродівки та повідомила, що вночі її пограбував невідомий. Потерпіла розповіла, що поверталась додому від подруги й розмовляла по мобільному телефону. До неї підійшов незнайомець, вихопив телефон та втік. Жінка намагалась самотужки наздогнати грабіжника, але їй це не вдалося.

Отримавши від потерпілої опис зовнішності грабіжника, поліцейські сектору реагування патрульної поліції та оперативники одразу розпочали пошук зловмисника. В результаті проведених оперативних заходів вже через кілька годин злочинець був встановлений.

Ним виявився 26-річний житель Новогродівки, який зізнався у скоєнні злочину. Порушник повідомив, що телефон вже встиг продати, а отримані за нього гроші витратити на власні потреби.

Речові докази вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком до 4 років. Триває досудове розслідування.