Учора в селищі Новоекономічному відбувся святковий концерт до Дня працівників освіти, на якому освітян Покровського району привітали з професійним святом. Про це повідомляється на сторінці Покровської райдержадміністрації в Фейсбуці.

У цей день зі сцени педагогів привітали голова Покровської районної ради Михайло Костюк, виконуюча обов’язки голови Покровської райдержадміністрації Тетяна Радченко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Лозинська, голова районної профспілки працівників освіти Оксана Клімова.

За вагомий внесок у розвиток освіти району, професіоналізм, творчу працю та з нагоди професійного свята кращі вчителі та викладачі були відмічені Почесними грамотами Покровської районної ради з грошовою винагородою, Почесними грамоти районної державної адміністрації, Грамотами відділу освіти Покровської райдержадміністрації та районної профспілкової організації працівників освіти.

Окрім того чотири педагога отримали Подяки департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації та Подяки Міністерства освіти і науки України.

Окремо зі святом привітали ветеранів педагогічної справи та молодих фахівців.