У Мирнограді за допомогою благодійників наводять лад після обстрілів, виділяють кошти на відновлення пошкоджених покрівель, намагаються знайти фінансування для ремонту доріг. Про це розповів в.о. начальника Мирноградської міської військової адміністрації Юрій Третяк.

За його словами, в цьому році вже зроблено 6 шиферних дахів, 12 з м’яким покриттям будуть ремонтувати найближчим часом.

«Тендерні процедури пройдені. ОСМД і керуючі компанії самі не в змозі зробити ремонт, тому що виїхало багато людей, не всі платять, і в них коштів немає. Тому ми за рахунок місцевого бюджету найближчим часом приступимо до ремонту пошкоджених м’яких покрівель», – розповів Юрій Третяк.

Крім цього, в місті відремонтували першу частину доріг із запланованих. Тільки ямковий ремонт вулиці Центральна обійшовся у 800 тис грн. Планується зробити ямковий ремонт вулиці Соборна та низки інших. Зараз проводять обрахунки, щоб вкластися в наявний ліміт.

«На це плануємо виділити близько 9 мільйонів, але на капітальний ремонт грошей зараз немає. Ми плануємо ямковий ремонт і великими картами там, де це доцільно», – розповів Юрій Третяк.

8 вулиць приватного сектору відсипали доменним шлаком. Мирноградському бюджету це коштувало 1,5 млн грн.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Мирнограді реалізують проєкт, який має покращити водопостачання міста та зокрема району 5/6.