Кожної весни, влітку та восени в Мирнограді поруч з контейнерами для сміття містяни влаштовують стихійні звалища, на прибирання яких витрачається колосальний ресурс. Як законно позбутися сухих гілок, трави та різного непотребу, розповів директор КП «БОКГ» Роман Грязон.

«По місту, де є можливість, стоять великі контейнери, так звані «човники». Воні є зокрема на «Даманському», і на 5/6, і на «Західному». Прохання до мешканців, навіть якщо вони прибирають свою будинкову територію, за можливості зносити сміття туди, а не влаштовувати на контейнерних майданчиках звалища», – каже Роман Грязон.

За його словами, мирноградці з різних причин також перестали вповні сплачувати за вивіз ТБО. Кошти за надані послуги регулярно надходять лише від двох третин містян.

«При оплаті в 61% з початку цього року підприємство недоотримало близько 2 мільйонів гривень», – розповів Роман Грязон.

У Мирнограді 67 контейнерних майданчиків, а також велика кількість абонентів у приватному секторі. За словами керівника БОКГ, підприємство виконує свої зобов’язання перед містянами, але якщо вони не платитимуть краще і будуть влаштовувати стихійні звалища, цілком можливо, що невдовзі нічим буде заправляти сміттєвози і платити зарплату працівникам.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Мирнограді виконують ямковий ремонт доріг.