Сьогодні у Мирнограді відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій щодо недопущення занесення та поширення на території міста випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV. Про це повідомляє Мирноградський виконком у Facebook.

Головний лікар КНП «Інфекційна лікарня м. Мирноград» та начальник відділу охорони здоров’я виконкому Мирноградської міськради ознайомили присутніх з ситуацією, що склалася.

«Було зазначено про необхідність обробки громадського транспорту розчином для дезінфекції та проведення заходів з дезінфекції у сфері торгівлі, громадського харчування, закладів освіти та інших місцях масового скупчення людей, також наголошено про проведення роботи з населенням щодо своєчасного звернення до сімейних лікарів у разі виникнення респіраторних симптомів (підвищена температура, кашель, задишка та ін.). Карантинні заходи та обмеження будуть введені відповідно до ситуації», – йдеться в повідомленні.