Учора в Мирнограді було проведено виміри впливу діючих джерел забруднення атмосферного повітря. Про це повідомляє Виконком Мирноградської міської ради.

У рамках реалізації природоохоронного заходу «Функціонування державної системи моніторингу навколишнього природного середовища (п.76 Постанови КМУ № 1147)», фахівцями Департаменту екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації та Краматорської ЛСЗА Донецького РЦГМ у Мирноградській МТГ 15.04.2021 проведені виміри впливу діючих джерел забруднення атмосферного повітря відповідно до звернень громадян за наступними адресами: вул. Єсєніна, вул. Стрітенська, вул. Шопена.

Метою досліджень державної системи моніторингу є розробка статистичних схем прогнозування забруднення повітря, з максимальним урахуванням характеру фізичного процесу розповсюдження домішок в атмосфері та особливості впливу метеорологічних умов на концентрації домішок у повітрі.

Після обробки інформації фахівцями Краматорської ЛСЗА Донецького РЦГМ результати дослідження будуть надані у вигляді протоколу.