25 жовтня на базі ЗОШ №6 міста Мирнограда відбулось відкриття нової молодіжної платформи у рамках обласного проекту «Гідна країна для гідних людей». Про це повідомляє Донецька облдержадміністрація.

У новому центрі є декілька локацій: відкритий простір для молоді, де будуть проходити майстер-класи, зустрічі з цікавими людьми та перегляди фільмів, центр раннього розвитку для малюків «Open space: kids» та сучасний спортивний зал для занять боксом.

На створення молодіжного простору витрачено 526 900 гривень з обласного бюджету та 711 000 з міського. Загальна сума на ремонтні роботи з усіх джерел фінансування склала 1,237 млн. грн.

«Це круто! Це по-молодіжному, це говорить про те, що Мирноград йде в ногу з часом, – говорить міський голова Олександр Брикалов. – У нашій молоді з'явився ще один власний вільний простір – центр «Open Space». Тут молоді люди різного віку можуть збиратися для проведення інтелектуальних, спортивних ігор, тренінгів, семінарів, занять IT-спрямованості та іншого цікавого і корисного спілкування. Створити молодіжний центр нового покоління вдалося завдяки проекту «Гідна країна для гідних людей». Звичайно, ми і надалі будемо підтримувати такі потрібні ініціативи. Адже молодим дуже важливо мати свою зону, свій простір. Я впевнений, що цей центр з часом стане дуже популярним серед мирноградської молоді!»