Підприємців Мирнограда запрошують до участі у конкурсі «Підприємець року Донецької області - 2020». Про це повідомляє виконком Мирноградської міської ради на сторінці у Facebook.

В рамках реалізації заходів Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2019-2020 роки, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 07.02.2019 № 120/5-19 (із змінами), облдержадміністрація спільно з Донецькою торгово-промисловою палатою та Регіональним фондом підтримки підприємництва по Донецькій області ініціюють проведення 12-го регіонального конкурсу «Підприємець року Донецької області - 2020».

Основною метою проведення конкурсу є реалізація регіональних ініціатив в області розвитку малого підприємництва, пошук і нагородження активних підприємців, стимулювання самореалізації особистості, позитивних зрушень у галузі розвитку підприємництва і в економічному середовищі області.

Проведення конкурсу буде відбуватися у два етапи. Перший етап проводитиметься на місцевому рівні шляхом залучення до участі у конкурсі активних представників підприємництва. Другий етап включатиме визначення Експертною радою конкурсу переможців із числа кандидатур, рекомендованих райдержадміністраціями, виконавчими органами міських рад, рад об’єднаних територіальних громад.

Конкурс проводиться за наступними номінаціями:

1. «Підприємець року в галузі промисловості»;

2. «Підприємець року в галузі сільського господарства»;

3. «Підприємець року в галузі торгівлі»;

4. «Підприємець року в галузі послуг»;

5. «Підприємець року в галузі житлово-комунального господарства» (крім підприємств комунальної власності);

6. «Підприємець року в галузі інноваційної діяльності та новітніх технологій»;

7. «Start-Up року»;

8. «За високій рівень соціальної відповідальності в малому бізнесі»;

9. «За активну підтримку малого бізнесу».

10. «Кращий УКРАЇНСЬКИЙ ДОНЕЦЬКИЙ КУРКУЛЬ» - переможці регіонального конкурсу щодо фінансової підтримки (може приймати участь по одному учаснику з міста/району/ОТГ).

Заявки на участь разом з пакетом документів, передбачених умовами конкурсу, в строк до 27 травня 2020 року необхідно надати у паперовому вигляді до відділу економіки, аналізу та прогнозування Виконавчого комітету Мирноградської міської ради за адресою: м. Мирноград, вул. Центральна, 9, кабінет 27. Туди ж звертатись за більш детальною інформацією.

Докладніше про умови конкурсу та реєстрації - за посиланням https://donetskcci.com/full-anonsplace/62-dvanadtsyatiy-regionalniy-konkurs-pidpriyemets-roku-donetskoi-oblasti-2020