Протягом минулої доби рятувальники усували наслідки трьох ворожих обстрілів у Мирнограді. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України в Донецькій області.

16 вересня ворог завдав удару по житловому сектору міста, внаслідок чого на території двох приватних домоволодінь виникли загоряння житлових будинків та господарчих споруд. Протягом 7 годин рятувальники 9 державного пожежно-рятувального загону боролися з вогнем, ліквідувавши пожежу на загальній площі 140 квадратних метрів.

«Внаслідок повторного обстрілу міста виникла пожежа в житловому будинку на території приватного домоволодіння. Рятувальники, які прибули на місце події, ліквідували загоряння будинку на площі 50 квадратних метрів», – повідомляють у ДСНС.

Того ж дня окупанти знову обстріляли Мирноград, внаслідок чого зайнялася пожежа на території місцевого підприємства – в трьох будівлях на площі 785 квадратних метрів. З вогнем боролися рятувальники 52 ДПРЧ, але через повторний обстріл місця робіт та загрозу життю і здоров’ю вони були вимушені призупинити гасіння пожежі.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що минулої доби ворог обстріляв Мирноград керованими авіабомбами «ФАБ-250» з модулем УМПК.