Оперативники протягом двох годин розкрили вбивство місцевого мешканця. Встановлено, що потерпілого смертельно поранив ножем чоловік, якого він прихистив у своїй квартирі. Подробиці повідомляє сайт поліції Донеччини.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції Мирнограда 21 грудня о 17:10 від співмешканки вбитого. На місце події прибула слідчо-оперативна група, керівництво поліції та Покровської окружної прокуратури, криміналістична лабораторія. У помешканні поліцейські виявили тіло 49-річного чоловіка з різаною раною горла.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили особу, причетну до вбивства. Ним виявився 37-річний раніше судимий місцевий житель.

Поліцейські з’ясували, що фігурант майже тиждень мешкав в оселі вбитого та вживав разом з ним спиртні напої. Під час конфлікту з господарем гість завдав йому ножових поранень, від яких той помер на місці. Нападник втік з квартири, проте його було одразу розшукано.

Речові докази та знаряддя злочину вилучено. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловіку оголошено підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу.