У Мирнограді радіють дощам, сподіваються на відновлення роботи Карлівської фільтрувальної станції та бережуть свої альтернативні джерела водозабезпечення. Намагаються зробити так, аби вода була в кожному районі міста. Але поки найкраще за всіх живуть у мікрорайонах «Світлий», «Східний» та «Молодіжний». А ось у мешканців району 5/6 як було погано з водою, так і залишається.

Мешканці набирають воду, коли впіймають. А декому щастить менше: старі мережі не витримують тиску і стаються пориви.

Ліквідовують аварії силами тих спеціалістів, які залишились у місті.

«Робочих рук не вистачає. Тож приймаємо на роботу навіть жінок. Зарплата 12-15 тисяч», - розповідає директор Мирноградського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу" Ігор Лапчинський.

Працівники водоканалу не отримували зарплатню чотири місяці.

«У дільниці водоканалу Мирноградської громади працюють 213 робітників, з яких 95% - місцеві мешканці. Зарплата робітникам буде нараховуватись з обласного бюджету», - повідомив начальник Мирноградської МВА Юрій Ключка.

Централізовано місто отримує половину від необхідної добової потреби води. Як влада вирішуватиме проблему з водою – дізнаєтесь із сюжету телекомпанії «Орбіта».