У Мирнограді пошкоджено ліцей внаслідок російського обстрілу. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у зведенні про ситуацію на Донеччині на ранок 11 січня.

«Покровський район. В Авдіївці вночі відбувалися поодинокі обстріли, зранку – масований артобстріл. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка, Новомихайлівка і Георгіївка. У Курахівській громаді в зоні ураження промзона. Вночі росіяни ударили по Мирнограду – пошкодили ліцей», – повідомив Вадим Філашкін.

У Краматорському районі обстріляні Біла Гора, Предтечине, Олександро-Шультине, Маркове і Диліївка у Костянтинівській громаді. У Лиманській громаді пошкоджено будинок у Ямполі, під вогнем Торське і Зарічне.

У Бахмутському районі у Залізному Торецької громаді загинула людина, пошкоджено будинок. Ще 1 будинок пошкоджено в Щербинівці. У Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка і Васюківка, у Званівській – Переїзне і Верхньокам'янське. У Сіверську пошкоджено 4 будинки.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі на 11 січня Мирноград зазнав ворожого обстрілу.