Подія сталася сьогодні на мікрорайоні Молодіжний у м. Мирноград. Поліцейські сектору реагування патрульної поліції прибули на виклик до квартири, у якій було задимлення. Завдяки злагодженим діям поліцейських мешканців квартири вдалося врятувати. Подробиці повідомляє сайт поліції Покровська.

Сьогодні до поліції зателефонувала мешканка Мирнограду та повідомила, що із сусідньої квартири йде дим. Екіпаж сектору реагування патрульної поліції одразу викликав вогнеборців та поспішив на допомогу людям.

У задимленій квартирі поліцейські виявили чоловіка 1974 року народження з опіками обличчя та його співмешканку, які спали через отруєння продуктами горіння.

Попри сильне задимлення поліцейські вивели напівпритомних господарів із квартири.

На місці працювали рятувальники, медики та слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Наразі встановлюються інші обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.