Поки батьки відлучилися в іншу кімнату, маленький хлопчик перекинув на себе телевізор. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Минулого вечора до Мирноградського відділення поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що ними була надана медична допомога 2-річному хлопчику.

Батьки пояснили поліцейським, що вони на декілька хвилин пішли в іншу кімнату. Саме в цей час хлопчик намагався дотягтися до соски та перекинув на себе телевізор. Побачивши це, батьки негайно викликали «швидку допомогу».

Дитина була доставлена до лікарні, однак після обстеження з’ясувалося, що маленький пацієнт отримав незначні травми.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 166 «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування» Кримінального кодексу України.

Поліція закликає батьків неухильно дотримуватися правил безпеки в побуті та пильнувати за дітьми. Крім того, в період карантинних обмежень, коли тимчасово припинена робота навчально-виховних закладів та заборонене перебування малечі на дитячих майданчиках, радимо з розумінням поставитися до потреб своїх дітей і організувати для них корисне дозвілля в домашніх умовах. Завжди будьте поруч – діти того потребують!