За минулу добу рятувальники Донеччини ліквідували 17 пожеж, 6 з яких виникли внаслідок обстрілів. Про це повідомляють у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

«21 липня ворог обстріляв село Лисівка Покровського району, внаслідок чого виникло загоряння сухої трави на відкритій території. На місце події прибули рятувальники 63 державної пожежно-рятувальної частини та ліквідували пожежу на площі 50 кв. м», – йдеться в повідомленні.

Селидівські рятувальники також залучалися до ліквідації займання стерні на скошеному пшеничному полі за межами села Вовкове Покровського району. Вогнем знищено 0,5 га стерні.

Крім цього, вчора о 15:54 рятувальники 37 ДПРЧ прибули на виклик про пожежу в хвойному лісі в селищі Райгородок Краматорського району та ліквідували загоряння лісової підстилки на площі 1000 кв. м.

У Дружківці о 11:16 рятувальники 45 ДПРЧ прибули на пожежу в приватному житловому будинку. Об 11:57 загоряння покрівлі будинку на площі 20 кв. м. було ліквідовано.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що за добу окупанти обстріляли 19 населених пунктів Донеччини.