У Гришинському старостинському окрузі минулого тижня розпочалася відсипка доріг. Доменний шлак для дорожніх робіт надає компанія «Метінвест». Про це повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

«Поверх доменного шлаку буде виконуватися відсипка зрізаним асфальтом і вирівнювання катком. Це дасть можливість зробити поїзними дороги в межах сіл і селищ – там, де це потрібно і звідки надійшли заявки», – зазначив Олексій Стебель.

Аби відновити дорогу, спочатку за допомогою спецтехніки працівники КП «БКП» виконують підготовчі роботи: підкопування та вирівнювання ділянок грейдером.

Одна з доріг, де ведуться роботи – провулок Вишневий, який з'єднує село Гришине з Дніпровською трасою. Начальниця відділу управління Гришинського старостинського округу Ольга Біленко розповіла, що дорога псується внаслідок інтенсивного руху.

«Центральна дорога в нас відремонтована, там зроблений капітальний ремонт. А ґрунтові дороги ще треба відсипати», – зазначила Ольга Біленко.

Поступово дороги у всій Покровській громаді приводять до ладу. Триває ремонт вулиць міста Покровська. Нині дорожні роботи також ведуться в чотирьох старостатах: Піщанському, Лисівському, Першотравневому та Родинськом.

Як зазначив Олексій Стебель, на кожний старостинський округ планується виділити по 300 тон шлаку та 200-250 тонн зрізаного асфальту. Закінчити відсипку доріг у старостатах збираються до кінця жовтня.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».