У Мирнограді надзвичайники врятували жінку з-під завалів будівлі, частково зруйнованої внаслідок обстрілу. Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

«Вчора ворог обстріляв місто Мирноград та влучив у двоповерхову будівлю готелю, внаслідок чого відбулось часткове руйнування. За попередньою інформацією під завалами могла перебувати одна особа», повідомляють у ДСНС.

У ході аварійно-рятувальних робіт надзвичайники виявили жінку та врятували її з-під завалів. Аварійно-рятувальні роботи завершені. Від ДСНС залучалося 20 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 29 січня близько 23:00 Мирноград вкотре потрапив під обстріл. Загинув 38-річний чоловік, який їхав на велосипеді з роботи додому. Також дістала поранення 50-річня жінка.

За словами начальника Мирноградської МВА Юрія Ключки, постраждалу жінку деблокували з-під завалів близько другої години ночі. Зараз жінка перебуває в травматологічному відділенні міської лікарні, її життю нічого не загрожує.