У Донецькому національному технічному університеті триває вступна кампанія. Про це розповіли співробітники ДонНТУ.

Абітурієнти можуть особисто прийти до закладу та вирішити питання щодо вступу. Приймальна комісія працює з 9 до 15 години.

«Ми допомагаємо, якщо потрібно створювати кабінети, подавати заявки, консультуємо з приводу написання мотиваційних листів. Також ми робимо копії документів, допомагаємо підтвердити вибір свого місця навчання в електронному кабінеті», – зазначає заступниця секретаря приймальної комісії Юлія Новікова.

Абітурієнти, які вступали на базі повної загальної середньої освіти, на бюджетні місця вже зараховані. А от ті, хто хоче вступати до магістратури, ще можуть це зробити.

«З 4 по 25 вересня в нас буде оголошена друга хвиля вступу на вільні місця, для здобуття як освітнього рівня бакалавра, так і магістра», – зазначає проректорка з науково-педагогічної діяльності ДонНТУ Вікторія Воропаєва.

За її словами, на деякі спеціальності можна вступати без складання НМТ та ЄВІ.

«Це гірництво, хімічні технології, електроенергетика, прикладна механіка, машинобудування і дуже цікава спеціальність – автоматизація, ком’ютерно-інтегровані технології і робототехніка», – зазначає Вікторія Воропаєва.

Нагадаємо, останні півтора роки навчання в ДонНТУ відбувається в дистанційному форматі: університет релокували до Луцька. Але співробітники кажуть, що сподіваються на швидке повернення.

Деталі – в сюжеті ТК «Орбіта».