Учора, 14 червня, відбулось засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Воно пройшло під керівництвом першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Мороза та заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної, повідомляється на сайті ДонОДА.

На засіданні обговорили питання про стан і перспективи погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та заборгованості з податків та зборів перед бюджетом державного підприємства «Вугільна компанія «Краснолиманська» (м. Покровськ) та державного підприємства «Селидіввугілля» (м. Селидове).

За результатами засідання прийняті рішення, спрямовані на поліпшення фінансового стану підприємств, про що буде поінформовано Міністерство економіки України та Міжвідомчу робочу групу з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення) при Кабінеті міністрів України.