У селі Добропілля троє хлопчиків віком 6, 8 та 9 років знайшли пляшку з невідомою речовиною та випили її. У результаті двоє братів опинилися в реанімації, третього – лікарі відпустили додому. Про це повідомляється на сайті Покровського відділу поліції.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від лікарів місцевої лікарні про те, що ними надано медичну допомогу трьом неповнолітнім мешканцям села Добропілля, які отруїлися алкоголем.

Встановлено, що хлопчики знайшли на дитячому майданчику пляшку з невідомою рідиною, відкрили її та кожен зробив кілька ковтків. Через якийсь час дітям стало погано – це помітив перехожий. Чоловік викликав швидку допомогу, медики якої негайно відвезли дітей до лікарні. Стан двох рідних братів 2013 та 2010 років народження був вкрай тяжким і лікарі помістили їх до реанімаційного відділення. Третій хлопчик випив рідини менше за всіх, тому його обстежили та відправили додому. Сьогодні всі діти знаходяться вдома.

За даним фактом відносно батьків відкрито кримінальне провадження за статтею 166 «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування» Кримінального кодексу України.