У Добропіллі голова релігійної громади Ігор Бондар запустив безкоштовну пральню для військових та вразливих груп населення.  Волонтерському проекту дали символічну назву – «Чисте серце». Про це повідомили в релігійній громаді. 

За словами Ігоря Бондаря, пральню відкрили, адже в мешканців Добропілля була така потреба.

«Ми побачили цю проблему, тому вирішили, щоб люди приходили і прали. Це волонтерське, безкоштовне, і для військових ми перемо. Хочеться разом йти до перемоги з нашим народом, з нашим містом», – підкреслює Ігор Бондар. 

Кошти на пральні та сушильні машини зібрали жителі Німеччини. Техніка доїхала до Житомира, а звідти її вже забирав пан Ігор. Тепер понеділок, середа та п’ятниця у Добропіллі – пральні дні. 

«До нас приходять інваліди ІІ, ІІІ груп, люди похилого віку, багатодітні та військові – поки такі категорії. Якщо буде якесь віконце, то ми, може, і переселенців візьмемо, особливо тих, які живуть на п’ятих поверхах», – зазначає пан Ігор.

Також він каже, що з настанням холодів потреби військових в чистих речах зростуть. Але, наприклад, для спальників та ковдр потрібна пральна машина великого обсягу. 

Усі, хто бажає долучитись до збору коштів на пральну машину для потреб військових, можуть це зробити , перерахувавши кошти на карту пана Ігоря у ПриватБанку:

5168 7574 2484 4126 – Бондар Ігор Іванович.

Детальніше про волонтерський проект – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що волонтер з Мирнограда отримав на свій день народження автівку для поїздок до гарячих точок Донеччини.