У Добропіллі представники силових структур змінили повсякденну форму на спортивне вбрання, щоб проявити себе у швидкості, силі та витривалості.

Спортивний захід розпочався з урочистого шикування команд та вшанування пам'яті загиблих воїнів хвилиною мовчання.

Першим до присутніх звернувся начальник Добропільської міської військової адміністрації Андрій Бондаренко: «Дякую нашим захисникам за те, що ми маємо змогу збиратись та влаштовувати змагання. Бажаю кожному з вас отримати задоволення від змагань».

Представники Маріупольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та рятувальники 19-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Донецькій області випробовували свої сили в забігах на 100, 400 та 800 метрів, підійманні 16-кілограмової гирі та перетягуванні канату.

Ігор Івановський, учасник команди Маріупольського РТЦК та СП, брав участь у всеукраїнських та європейських чемпіонатах з легкої атлетики серед ветеранів. Каже, що подібні змагання дуже символічні і їх треба проводити: «Це піднімає дух не тільки нас, а й тих, хто на передку, вони бачать, що країна жива, люди розвиваються і ми цим міцніємо»

Як проходили змагання та хто переміг – дізнаєтесь із сюжету телекомпанії «Орбіта».