У Добропіллі зіткнулись автомобілі УАЗ 3909 та ВАЗ 2111. Водія УАЗа та його пасажира було доставлено до травматологічного відділення Добропільської міської лікарні. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Учора о 13.40 до чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста сталася ДТП із постраждалими.

Прибувши на місце події, співробітники СОГ попередньо встановили, що винуватцем аварії є 37-річний водій автомобіля ВАЗ 2111, який порушив Правила дорожнього руху та виїхав на головну дорогу, не надавши перевагу у русі транспортному засобу УАЗ 3909. Водій УАЗу не встиг загальмувати й сталося зіткнення. Від удару УАЗ розвернуло і він врізався в залізобетонну опору моста.


Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав 39-річний водій УАЗ 3909 та його 45-річний пасажир. Зараз потерпілі перебувають у міській лікарні м. Добропілля. Водій іншого автомобіля не постраждав.

Слідчим поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Усі обставини ДТП з’ясовуються.