Правопорушниками виявилися двоє чоловіків 60 та 58 років, які неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння наркозлочинів. Подробиці повідомляє Покровське районне управління поліції.

«Завершальний етап документування злочину, пов’язаного з незаконним збутом наркотичних засобів, тривав майже десять діб. Поліцейські застосовували різні оперативні комбінації й врешті отримали очікуваний результат. Працівники кримінальної поліції Добропілля затримали групу з двох осіб за збут наркотичних засобів», - розповів начальник поліції Добропілля Юрій Кондрацький.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання зловмисників, правоохоронці виявили та вилучили грошові кошти, залучені до оперативної закупівлі, лікарські препарати та шприці з наркотичною речовиною.

Все вилучене буде спрямовано на експертизу.

Правопорушників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловікам пред’явлено підозру за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вчора зловмисникам було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.