Учора до Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги, що до травматологічного відділення ними доставлено літню жінку, яка постраждала внаслідок ДТП. Про це повідомляється на сайті Покровського відділу поліції.


Правоохоронцями встановлено, що 78-річна мешканка Добропілля разом з чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу, і в цей час на жінку здійснив наїзд водій ВАЗ 21012, який втік з місця аварії. Чоловік постраждалої повідомив правоохоронцям марку автівки та частину державного номеру.

Поліцейських відразу орієнтували на пошуки, до затримання порушника були підключені всі наряди місцевої поліції та сусідніх підрозділів. Розшукувана автівка та водій були затримані у Слов’янську співробітниками ГРПП Слов’янського відділу поліції. Водієм виявився 46-річний мешканець смт Мангуш.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Усі обставини ДТП з’ясовуються.