Чоловік розповсюджував психотропні речовини на території Добропілля, Білицького та Білозерська. Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Донецькій області ДБН Нацполіції України затримали ділка з черговим наркотичним «траншем» - 200 грамами «Альфа солі PVP».

Поліцейські зупинили 21-річного чоловіка на одній з вулиць Добропілля. З’ясувалося, що при собі зловмисник мав пакунок з психотропною речовиною «Альфа сіль PVP», вагою 200 грам, яку він мав намір розфасувати та збути методом закладок.

В ході досудового розслідування співробітники поліції встановили, що фігурант співпрацював з одним із телеграм-каналів по розповсюдженню наркотиків. В його «обов’язки» входив збут психотропів на території Добропілля, Білицького та Білозерська.

Орієнтовний обіг психотропної речовини за місяць сягав близько 300 грамів.

На даний час встановлюється канал надходження та інші учасники злочинної діяльності.

Вилучені засоби направлені на експертизу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі.

police.dn.ua