У Добропіллі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждав водій автомобіля Chevrolet. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Увечері 22 березня до чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста сталася аварія, у якій постраждав 22-річний водій автомобіля Chevrolet.

Виїздом на місце події поліцейські встановили, що водій легковика сів за кермо напідпитку, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з бордюром. В результаті чоловік отримав травми та був госпіталізований до міської лікарні.

Відносно правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.