У Добропіллі рятувальники провели інструктаж з пожежної безпеки для працівників комунального підприємства «Добро», яке надає послуги теплопостачання. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

В.о. директора КП «Добро» Олег Дмитрук зазначає, що такі заходи особливо актуальні зараз через велику інтенсивність підготовчих робіт напередодні опалювального сезону.

«Зростає кількість пожеж через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів, при монтажі електромережі. Все це є, на жаль, і на підприємствах, і у власних оселях», – звернувся до комунальників головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського РУ ГУ ДСНС України у Донецькій області Андрій Подольський.

Представники ДСНС зробили акцент саме на попередженні пожеж. Також вони провели інструктаж з використання порошкових вогнегасників.

Крім цього, проводяться перевірки котелень та інструктаж кочегарів. 

«На котельнях звернули увагу на стан первинних засобів пожежогасіння, електрогосподарства та стан утримання котлів. Наголосили на проходженні пожежно-технічного мінімуму працівниками, які будуть задіяні на вогневих роботах», – розповів провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського  РУ ГУ ДСНС України у Донецькій області Андрій Шатохін.

КП «Добро» налічує 18 котелень у трьох громадах. В опалювальний сезон чисельність персоналу сягає 500 осіб. На початку жовтня представники ДСНС також зустрінуться з колективами КП «Добро», які працюють в Білицькому, Білозерському та Новодонецькому.

Деталі – в сюжеті ТК «Орбіта».