Останній місяць жителі Добропілля спостерігали за ремонтом основних магістралей міста. Наразі роботи на головних вулицях, як і договір з підрядником, вже завершено. У той же час у військової адміністрації з’явився ресурс для часткових ремонтів міжквартальних проїздів.

- Цього року ми експериментуємо, - каже начальник Добропільської МВА Андрій Бондаренко. - Такого раніше не робили. Силами КП «Добропільський міський транспорт» намагаємось вторинно використовувати асфальт, який був раніше знятий, на міждворових та провулочних дорогах.

Очільник військової адміністрації наголосив, що для бюджету громади дорожні роботи силами власного комунального підприємства - це суттєва економія. І в той же час це перша практика вторинного використання асфальту.

Перед комунальниками поставлено задачу відремонтувати максимальну кількість вулиць, доки дозволятиме погода. Всі потрібні матеріали в процесі будуть докуповувати.

Отже жителів Добропілля просять із розумінням поставитись до тимчасово перекритих доріг. І якщо такий досвід виявиться позитивним, у громаді і надалі розглядатимуть можливість ремонтів власними силами.