У Добропіллі Покровського району відбулись змагання серед силовиків з нагоди Дня захисників та захисниць України. Про це повідомила начальниця відділу в справах сім'ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Олена Дорошевич. 

У спартакіаді взяли участь команди 19-го державного пожежно-рятувального загону, Маріупольського центру комплектування та соціальної підтримки, а також 1-го взводу 10-го воєнізованого гірничорятувального загону.

«Проводяться змагання в таких спортивних дисциплінах, як шахи, армреслінг, підняття гирі 16 кг за хвилину, стрітбол та перетягування каната. По закінченню змагань призери й переможці будуть нагородженні грамотами, медалями та подарунками. Хочу подякувати нашим силовим структурам за їхню мужність, відвагу та за те, що у такий важкий час вони беруть участь у наших змаганнях», – зазначила Олена Дорошевич.

Під час змагань комани мали можливість всебічно проявити свої здібності. Заходи стартували з армреслінгу та підіймання гирі, де Денис Сьомкін з команди ДПРЗ-19 показав відмінні результати. 

«Підйом гирі – 58 разів за хвилину, але це тільки друге місце. Суперниками у нас були наші колеги з ВГРЧ, дуже сильні хлопці. Переможець зробив на два рази більше, ніж я», – розповідає Денис.

Цього разу до програми спартакіади організатори включили змагання з шахів, аби учасники змогли продемонструвати ще й інтелектуальні здібності. Але найбільш видовищними на спартакіаді стали командні види спорту, під час яких учасники показали, що розуміють один одного та можуть взаємодіяти як команда.

Під час нагородження відзначали як спільні досягнення команд, так і особисті – їх окремих учасників. У загальному заліку третє місце посіла команда Маріупольського РТЦК та СП, друге – у 19-го ДПРЗ. А переможцями змагань стали рятувальники 1-го взводу 10-го воєнізованого гірничорятувального загону.

Більше про спартакіаду серед представників силових структур – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що в Мирнограді пройшов турнір зі стрітболу.