У Добропіллі внаслідок обстрілу пошкоджено житлові будинки та об'єкти соціальної сфери, поранено двоє людей. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у зведенні про оперативну ситуацію на Донеччині на ранок 25 квітня.

Покровський район. У Добропіллі поранені 2 людини, пошкоджено приватні будинки і багатоповерхівки, об'єкти соціальної сфери. У Мар'їнській громаді 1 людина поранена і 1 будинок пошкоджено у Красногорівці, обстріляні Антонівка, Катеринівка і Костянтинівка. В Очеретинській громаді поранено людину у Соловйовому. У Курахівській громаді під вогнем Курахове, Гостре і Острівське.

Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано 3 будинки у Зарічному, пошкоджено будинок у Торському. Обстріляні околиці Костянтинівської громади.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 9 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і нежитлове приміщення. У Торецьку пошкоджено будинок. У Сіверську пошкоджено 4 будинки і нежитлова споруда.

«Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 146 людей, у тому числі 22 дитини», – додав Вадим Філашкін.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 24 квітня ворог обстріляв місто Добропілля.