З нагоди Дня Конституції 28 червня у Покровській центральній міській бібліотеці відбулися урочистості, під час яких більше ста мешканців Покровська та військовослужбовців отримали нагороди та подяки від міської ради.

Серед гостей свята – трудівники та службовці, представники освітніх закладів, комунальних підприємств, військовослужбовці, волонтери, журналісти та керівники міської ради.

«Сьогодні нам треба працювати, творити, щоб дійсно Україна була вільна та незалежна. Докладати максимум зусиль, щоб наші діти росли в гідних умовах. Хочу подякувати всім захисникам, волонтерам за ту службу, яку кожен несе на своєму місці», - звернувся до присутніх Покровський міський голова Руслан Требушкін.

За громадську активність, самовідданість, спрямовані на об’єднання громадян України у прагненні забезпечити суверенність та розвиток держави, громадянського суспільства та з нагоди відзначення Дня Конституції України очільник громади вручив 50 місцевим мешканцям почесні грамоти.

Світовий досвід стверджує, що Конституція - найуспішніша суспільна система, в якій найбільш повно розкривається творчий потенціал людини. Саме вільна та відповідальна особа є творцем всіх складових суспільних відносин та навіть власної родини.

З нагоди Дня Конституції слова привітань сьогодні лунали і від секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо:

«Конституція – це основний закон, за яким живе наша держава, бо ми сучасна, європейська, вільна країна, де понад усе поважають верховенство закону, поважають людей і понад усе прагнуть волі та незалежності. Війна поставила наше життя на паузу – наші діти перестали посміхатися, ми перестали відчувати життя. Але ми не здаємось, адже перемога кується не лише в окопах. Вона здобувається на підприємствах, силам наших трудівників. Ми докладемо зусиль, щоб нас не поставили на коліна. Ми свою країну відбудуємо і будемо жити в вільній, суверенній Україні. Зі святом усіх!»

Цього року вперше у Покровську встановлена медаль «ЗА ОБОРОНУ РІДНОЇ ДЕРЖАВИ», якою нагороджують за мужність, самовідданість, зразкове виконання службового обов’язку і забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій області та з нагоди відзначення Дня Конституції.

Сьогодні нагороду отримали більше 70 представників Покровської громади. Зі списком нагороджених можна ознайомитись за посиланням.