З початку тижня у багатоповерхівці за адресою: вул. Європейська, 22, працівники приватного підприємства «Комфорт» міняють систему постачання холодної води. Про це повідомляє прес-служба Покровської міської ради.

Вже встановлено 96 метрів сучасних пластикових труб та 40 метрів стояків. Всього планується замінити 150 метрів внутрішніх комунікацій. Роботи проводять за фінансової підтримки Покровської міськради.

«Європейська, 22 - це один з найбільших багатоквартирних будинків міста. В ньому близько 160 квартир, - розповідає начальник ПП «Комфорт» Андрій Луганський. – За рахунок коштів Покровської міської ради над кожним під’їздом були встановлені піддашки. Влітку замінили систему опалення. Зараз працюємо над заміною мережі водопостачання. Це великий об’єм робіт, про який місцеві жителі раніше могли лише мріяти».

«На кожному стояку планується встановлення нового вентелю з переліком квартир, у яких за його допомогою можна буде перекрити водопостачання», - відзначила управитель житлового фонду ПП «Комфорт» Ірина Бойко.

Монтажні роботи спеціалісти «Комфорту» планують завершити вже до кінця тижня. Впевнені, що нові труби вирішать проблеми з витоком води та прослужать мешканцям будинку не один десяток років.