20 червня в 49-му одномандатному окрузі (міста Дружківка, Костянтинівка, Костянтинівський та Покровський райони), було зареєстровано двох кандидатів на позачергових виборах до Верховної Ради, які відбудуться 21 липня. Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Ірина Миколаївна Кірікова – народилася 20 жовтня 1960 року в місті Дружківка Донецької області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійнa, проживає в місті Дружківка Донецької області, судимість відсутня.

Денис Ігорович Миронов – народився 12 лютого 1981 року в місті Дружківка Донецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в місті Дружківка Донецької області, судимість відсутня.

Обидва балотуються шляхом самовисування.

Нагадаємо, у 50-му окрузі, до якого входять Покровськ, Мирноград, Добропілля та Добропільский район, наразі зареєстровано три кандидати.