Метінвест Покровськвугілля дбає про тих, хто на своїх робочих місцях тримає економічний фронт України, наближаючи нашу спільну перемогу. Для співробітників компанії підготовлені гуманітарні набори. Це стало можливим завдяки проєкту «Рятуємо життя» від Групи Метінвест та Фонду Ріната Ахметова.

«Гуманітарні набори отримують усі співробітники підприємств Метінвест Покровськвугілля, які, незважаючи на бойові дії навколо нашого регіону, щодня виходять на роботу та виконують свої професійні обов'язки», – зазначає начальниця відділу внутрішніх комунікацій Метінвест Покровськвугілля Марина Третьяк.

Навіть у воєнний час співробітники Метінвест Покровськвугілля отримують своєчасну та гідну зарплату. Але вони дуже вдячні і за таку додаткову підтримку.

«Спасибі, що нам приділяють увагу – в такий скрутний час це дуже приємно, – каже гірник очисного вибою дільниці №3 шахтоуправління «ПОКРОВСЬКЕ» Едуард Бушин. – Що всередині, поки не знаю – але думаю, має бути хороший набір».

Набір складається з двох великих коробок. В одній – продукти харчування тривалого зберігання, у другій – засоби гігієни для всієї родини.

«Це важливо, що не забувають про людей, надають гуманітарну допомогу, – вважає гірник очисного вибою дільниці №2 ШУ «ПОКРОВСЬКЕ» Сергій Криган. – Велике спасибі за підтримку підприємства та населення».

Гуманітарний проект «Рятуємо життя», створений на початку війни Групою Метінвест і ДТЕК у координації з Фондом Ріната Ахметова, вже допоміг десяткам тисяч людей з «гарячих» регіонів країни. Така підтримка надаватиметься і надалі – поки в ній буде потреба.