За останню добу під час пожеж на Донеччині загинули двоє чоловіків та жінка. Про це інформує сайт рятувальників Донецької області.

О 20:55 на телефон Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася в одному із житлових будинків на вул. Довженка у с. Торецьке Добропільського району. За вказаною адресою виїхали чергові відділення 19-го Державного пожежно-рятувального загону.

На місці події рятувальники з’ясували, що пожежа спалахнула всередині житлового будинку. Під час проведення розвідки та гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка 1958 року народження.

Імовірною причиною пожежі стала необережність під час паління.

О 22:28 диспетчер Служби порятунку «101» отримав повідомлення про пожежу, що сталася на вул. Правди у смт Гостре м. Селидове. Чергові відділення 13-го Державного пожежно-рятувального загону негайно виїхали на гасіння пожежі.

Вогнеборці з’ясували, що пожежа спалахнула у житловому будинку. В результаті події загинув чоловік 1964 року народження.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:42 на телефон Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася в одній з квартир на вул. Сумська у м. Красногорівка. Бійці 7-го Державного пожежно-рятувального загону, які виїхали на місце пожежі, з’ясували, що вогонь спалахнув у двокімнатній квартирі на 2 поверсі 3-поверхового житлового будинку.

Під час проведення розвідки та гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої жінки 1969 року народження.

Імовірної причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів.