Протягом доби окупаційні війська завдали 10 ударів по цивільному населенню Донеччини. Про наслідки обстрілів повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Ворог обстріляв 5 населених пунктів: місто Курахове, селища Желанне, Нью-Йорк, Очеретине, село Новоселівка Перша. Армія рф била авіабомбами КАБ-500, ракетами, артилерією.

Пошкоджено 20 цивільних об’єктів: 18 житлових будинків, дитячий садок, лінію електропередачі.

Три керовані авіабомби росія скинула на Очеретине. Руйнувань зазнали три багатоквартирних будинки, соціальна інфраструктура. Травмовано людину.

Ще однією бомбою КАБ-500, а також артилерією окупанти вдарили по Нью-Йорку – поранили двох цивільних осіб. Пошкоджено щонайменше 2 багатоквартирних і 14 приватних будинків.

Ракетою росіяни поцілили по Желанному. Інформації про постраждалих не надходило.

Про оперативну ситуацію по області станом на ранок 24 грудня повідомив і керівник ДонОВА Ігор Мороз.

На Волноваському напрямку росіяни обстріляли з артилерії Пречистівку та околиці Богоявленки Вугледарської громади.

На Донецькому напрямку одна людина поранена в Очеретиному. В Авдіївці зафіксовано поодинокі обстріли. У Кураховому в зоні ураження промзона. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Новомихайлівка і Максимільянівка.

На Горлівському напрямку Нью-Йорк Торецької громади зазнав артобстрілу та бомбового удару — поранено 2 людини, пошкоджено 25 будинків та інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджено два приватні будинки.

На Лисичанському напрямку пошкоджено 2 будинки: у Серебрянці Сіверської громади та в Торському Лиманської громади.