Для всіх, хто хотів почати щось з понеділка, з нового місяця або з нового року, є прекрасна можливість: сьогодні 1 січня – старт нового тижня, місяця та року. Тож вже точно маєте почати робити те, що давно собі обіцяли.

Судячи з прогнозу синоптиків сайту METEOPROG.com, плюсові температури чекають на мешканців Покровська тільки у понеділок-вівторок, далі - морози. Детальніше про погоду на тиждень з 1 по 7 січня – у нашому матеріалі.

У понеділок, 1 січня, стовпчик термометра зранку показуватиме 0°С і до вечора підніметься до +4°С. Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків, 4-5 м/с.

Вівторок, 2 січня, буде найтеплішим днем тижня – повітря прогріється до +7°С. Небо над Покровськом буде вкрите хмарами, вранці можливий дощ. Вітер змінних напрямків, до 8 м/с.

З середи, 3 січня, почнеться поступове зниження температури. Вночі 0°С, удень -3°С. Доба буде хмарною, але без опадів. Вітер північно-західний, 7-3 м/с.

Четвер, 4 січня, прогнозується похмурим, протягом всього дня синоптики обіцяють сніг. Температура повітря з -5°С вночі до вечора знизиться до -10°С. Вітер змінних напрямків, 2-7 м/с.

Ніч п’ятниці, 5 січня, буде найхолоднішою – стовпчики термометрів покажуть 15 градусів морозу. Удень вони піднімуться до позначки -9°С. Хмарно, без опадів. Вітер переважно східний, 4-5 м/с.

Вихідні за погодою будуть майже ідентичними.

У суботу, 6 січня, зранку буде -11°С, вдень -6°С. До обіду прогнозується хмарна погода, вдень сонце почне проглядати крізь хмари. Без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-4 м/с.

У неділю, 7 січня, вночі очікується -11°С, протягом дня стовпчик термометра підніметься до -4°С. Зранку - хмарно з проясненнями, після обіду небо затягнуть хмари. Опадів синоптики не прогнозують. Південно-східний вітер матиме швидкість 5-7 м/с.