До настання Нового року залишився рівно тиждень. Судячи з прогнозу синоптиків сайту METEOPROG.com, морозити та засипати снігом мешканців Покровська в ці дні не буде. Детальніше про погоду на тиждень з 25 по 31 грудня – у нашому матеріалі.

У понеділок, 25 грудня, стовпчик термометра зранку показуватиме -3°С і до вечора підніметься до +1°С. Мінлива хмарність, ввечері ймовірність дощу зі снігом підвищиться до 90%. Вітер змінних напрямків, 6-8 м/с.

У вівторок, 26 грудня, небо над Покровськом буде вкрите хмарами, крізь які в другій половині дня проглядатиме сонце. В першій же половини доби можливий дощ. Температура повітря +2…+6°С. Західний вітер, до 9 м/с.

Середа, 27 грудня, буде хмарною, можливий невеликий дощ. Температура +3…+7°С. Вітер південно-західний, 5-7 м/с.

Четвер, 28 грудня, буде похмурим, імовірність опадів складає 20%. Температура коливатиметься від +2°С до 0°С. Вітер північно-західний, з 10 м/с заспокоїться до 5 м/с.

У п’ятницю, 29 грудня, буде похмуро, без опадів. Температура повітря вранці -2°С, увечері буде вже +5°С та можливе прояснення. Вітер південно-західний, з 3 м/с посилиться до 7 м/с.

На вихідних цього тижня опадів не прогнозується.

У суботу, 30 грудня, стовпчики термометрів не впадуть до мінусових показників, зранку буде +1°С, вдень +6°С. Протягом дня прогнозується хмарна погода з проясненням ближче до вечора, без опадів. Вітер південно-західний 5-3 м/с.

Передноворічна неділя, 31 грудня, прогнозується найтеплішим днем тижня: вночі очікується +2°С, протягом дня стовпчик термометра підніметься до +8°С. Опадів не прогнозують. Південний вітер матиме швидкість 5 м/с.