Чотири багатоквартирних будинки, теплопостачання яких було передане з балансу «Укрзалізниці» Покровську, сьогодні все ще залишаються без тепла. Учора заступник міського голови Сергій Федоров зустрівся з жителями багатоповерхівок на вулиці Авангардній. Про хід зустрічі повідомляє сайт Покровської міськради.

Як пояснив Сергій Федоров, затримка виникла на етапі подання документації.

«Через підвищені вимоги до безпеки Управління газопостачання та газифікації має категоричне відношення до документів. Наразі вже повністю готові документи на 14 квартир, але процедура узгодження затяглася. Крім того, не сприяють просуванню справи і комунальні борги жителів будинків. На сьогодні вони складають майже 800 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні.

Підрядник виконання реконструкції системи газопостачання житлового будинку зауважив, що на заваді стали зміни вимог до проектів. Готовий проект через це довелося перезатверджувати, що відняло час та частину фінансування.

Також повідомляється, що для прискорення обладнання всіх квартир індивідуальним газовим опаленням щоденно проходять зустрічі представників міської влади та Управління газопостачання та газифікації.