Фото Лариси Леонтюк

З 21 по 27 серпня синоптики прогнозують Покровську спекотну погоду без опадів з поступовим зниженням температури повітря. Проте наприкінці тижня температура знову підвищиться. Прогноз погоди наводиться на сайті METEOPROG.COM.

У понеділок, 21 серпня, максимальна температура вдень складатиме +35°С, вночі стовпчик термометра опуститься до +24°С. Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3 м/с.

У вівторок, 22 серпня, температура повітря коливатиметься від +31°С вдень до +21°С вночі. День буде сонячним. Вітер північний та північно-західний 5 м/с.

У середу, 23 серпня, стовпчик термометра нарешті зупиниться нижче 30-градусної позначки: +28°С вдень та +17°С вночі. Ясно, без опадів. Вітер північно-західний 5 м/с.

У четвер, 24 серпня, температура повітря вдень також складатиме +28°С, вночі +17°С. Сонячно, без опадів. Вітер переважно північний 4 м/с.

У п’ятницю, 25 серпня, повітря прогріється до +25°С в денні часи, нічна температура складатиме +18°С. Хмарно, без опадів. Вітер змінних напрямків 2 м/с.

У суботу, 26 серпня, температура вдень складатиме +26°С, вночі похолоднішає до мінімальних на цьому тижні +14°С. Ясно, без опадів. Вітер північно-східний 3 м/с.

У неділю, 27 серпня, температура коливатиметься від +29°С вдень до +16°С вночі. Ясно, без опадів. Вітер південно-східний 4 м/с.

Раніше повідомлялося, що в Україні з середини тижня, починаючи із західних та північних областей, температура повітря почне поступово знижуватися через надходження прохолодної повітряної маси скандинавського походження.