У День Збройних сил України, який святкували 6 грудня, в Мирнограді організували для військовослужбовців урочистий захід. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

З Днем Збройних сил України бійців привітав начальник Мирноградської міської військової адміністрації Юрій Ключка. Він висловив думку, що зараз важливо жити та працювати заради Перемоги, а святкувати – вже потім.

«Сьогодні вся країна молиться за вас – від маленького хлопчика до старенької бабусі. Ми усі вам довіряємо й бажаємо сил та здоров'я. Сьогодні ви приклад мужності, сили та незламності», – звернувся до захисників Юрій Ключка. 

На захід було запрошено більше військовослужбовців, але не всі змогли прийти. Юрій Ключка вручив військовим почесні грамоти.

«Це Свято з великої літери. Добре, що ми можемо його відсвяткувати, привітати один одного та сказати нашим воїнам на позиціях, де дуже тяжко, що ми їх дуже любимо та підтримуємо», – каже військовослужбовиця ЗСУ Карина Замовська.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять українців, які загинули на фронті, боронячи рідну землю. 

Для молоді Мирнограда військовослужбовці написали побажання на прапорі. Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що командир 109 бригади ТрО Донецької області Анатолій Вишневський привітав захисників України з Днем Збройних сил України.