Вітряна погода у минулі вихідні додала роботи покровським енергетикам. Фахівці РЕМу вже повернули електропостачання майже всім клієнтам. Про це повідомив начальник Покровського РЕМ «ДТЕК Донецькі електромережі» Віталій Асіненко.

«У нас вирувала негода, були відключення наших ліній: і високовольтних, і низьковольтних. Дуже багато знеструмлено клієнтів по регіону. У Покровську було знеструмлено три високовольтні лінії. Без світла залишились майже 7 тисяч клієнтів. Всі ці лінії вже працюють», – розповів Віталій Асіненко.

Сьогодні енергетики відновлювали електропостачання в Родинському – відпрацьовували останню заявку по місту.

«По низковольтній мережі також було відключення близько 30 ліній – це по заявкам наших клієнтів. Також всі відпрацьовані. Залишилося кілька одиничних, які ми ще робимо. Загалом по Покровську ми вже закінчили роботи, залишилося ще відпрацювати міста Родинське та Мирноград. Хлопці роблять в нас дуже швидко, тому залишилось попрацювати десь годину – і всі клієнти будуть зі світлом», – зазначив начальник Покровського РЕМ.

Енергетики закликають у разі негоди не нехтувати правилами безпеки та не наближатися до обірваних ліній електропередачі.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».