У нашому складному, буремному вирі життя є місце для добрих вчинків. У цьому переконалася мешканка Покровська Раїса Василівна. Жінка забула гаманець із значними коштами в супермаркеті, розташованому на площі Свободи, і майже полишила надію їх повернути.

Але сталося справжнє диво – охоронець торговельного залу помітив, що втрачену річ вирішив присвоїти невідомий чоловік, і почав переслідувати зловмисника. Як результат – цінності жінці повернули.

«Коли дочка прийшла до супермаркету і звернулася до охоронця, він запитав, що було в гаманці – і повернув його, - повідомила Раїса Єгіна. – При чому, ані копійчини, ані гривні людина не взяла. Донька наказала мені, аби я звернулася до Телекомпанії «Орбіта», щоб про цього охоронця дізналось не тільки місто, але й вся Україна. Що в наш складний час є прості, але дуже порядні люди».

Раїса Василівна наголошує – таких людей, як охоронець Іван, дуже мало. А ось сам чоловік говорити на камеру відмовився, адже стверджує – на його думку, він нічого особливого не зробив.