Студентки Комунального закладу «Покровський педагогічний фаховий коледж» взяли участь у Національному студентському форумі «Освіта, лідерство, відповідальність», приуроченого до 30-річчя Незалежності України. Про це повідомляє пресслужба ДонОДА.

Національний студентський форум відбувся 20-21 серпня 2021 року в м. Ірпінь Київської області. Його метою є формування спільноти проактивних та відповідальних лідерів студентського самоврядування, створення унікального середовища для плідної співпраці студентів із представниками вишів, влади та бізнесу.    

На форумі, роботу якого урочисто відкрив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, було представлено низку актуальних дискусійних панелей, проведено зустрічі  з успішними та досвідченими спікерами, майстер-класи та інших активності.  

У форумі взяли участь близько 200 студентів із 35-ти закладів вищої освіти України з 15 областей. Вони презентували наукові, соціальні, екологічні та творчі проєкти. Серед учасників заходу – студентки Комунального закладу «Покровський педагогічний фаховий коледж» Валентина Андрусик та Олександра Гончарова, які під час панельної дискусії «Екологічний марафон: від macro-проблеми до micro-рішення» презентували свій проєкт. 

Результатом роботи форуму стало підписання Студентської Ірпінської декларації, текст якої буде опубліковано на офіційному сайті Університету державної фіскальної служби України.