У Шевченківському старостинському окрузі відкрився пункт роздачі питної води від організації «Water Mission», повідомляє Покровська МВА.

Аби у старостинських округах придатна для вживання вода була доступною для всіх, у рамках реалізації Меморандуму між компанією «Water Mission» та Покровською МВА проводиться облаштування свердловин та встановлення очисних станцій. Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель підкреслив, що така станція вже майже рік працює у Першотравневому СО та днями запустили в роботу очисну установку у Шевченківському СО.

«Ми прагнемо забезпечити якісною очищеною водою населення у кожному куточку нашої громади, адже підґрунтові води не завжди відповідають чинним стандартам і санітарним нормативним вимогам до питної води. Втім, це відбуватиметься поступово, як того вимагає технологічний процес. Велика дяка нашому партнеру - компанії «Water Mission» за допомогу у пришвидшенні вирішення цього питання», – підкреслив Олексій Стебель.

Щодня близько 100 мешканців старостинського округу набирають понад 3000 літрів води. Від місцевих жителів лунають лише слова вдячності.

Вода є безпечною, питною і мешканці вже мають змогу нею користуватися. Про це свідчать лабораторні підтвердження.

Робота пункту видачі питної води здійснюється за графіком: з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 15:00. Цей процес контролює відповідальна особа.